Jeg er bange for kærlighed

Jeg er startet… Igen

Hej venner!

 

Som jeg gjorde opmærksom på for et par dage siden på min instagram, har jeg valgt at starte en blog (I know, say what, din grådige youtuber!). Dog havde jeg en hel del problemer med siden “wix”, som jeg startede med at oprette en blog på, og derfor har jeg valgt at oprette en herinde i stedet for. Bloggers Delight, det ved man fandme, hvad er.

Det var jo også her, jeg startede i sin tid – er der nogen af mine følgere, der er trofaste nok til at huske det? 😉

 

 

Jeg ville bare lige gøre jer opmærksomme på, at det altså er her, I finder mig og mine skriblerier fremover. Og hey, nu når jeg har jer… Hvad kunne I godt tænke jer, jeg skrev om herinde? 🙂

Kram

– Kat <3

2 kommentarer

  • Laura Nielsen

    Jeg synes det er mega fedt at kunne følge dig her os! ❤️👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er bange for kærlighed