Nem, lækker og SUND aftensmad

En lørdag med gråd og glæde

Efter ca 3 timers gråd, er der altså ikke meget lækkerhed at hente, haha

 

Lige præcis hvorfor jeg vælger at dele det her med jer, aner jeg faktisk ikke. Måske fordi, jeg selv har fundet stor inspiration og trøst, når bloggere som Helse Matilde og Caroline Thorsfelt har delt lignende ting fra deres hverdag, og jeg derfor håber, jeg kan have samme effekt hos bare nogle enkelte af jer.

I går græd jeg. Meget. Rigtig meget. Jeg kan ikke sætte en finger på hvorfor, og alene dét gav mig lyst til bare at græde endnu mere. Jeg hader, når jeg ikke er i kontrol, og det gør sig også gældende, når det kommer til mit følelsesregister. Jeg er typen, der meget gerne vil have styr på alt og helst gerne være 10 skridt foran samtidig.

Jeg har snakket med veninder og venner, der har haft samme oplevelse – grædt uden egentlig at have en reel grund. Og ved I hvad? Måske skal man give sig selv lov til det engang imellem? Måske skal man bare give sig selv lov til at give slip på, hvad end det nu måtte være, der trykker, og få det ud gennem sine tårerkanaler? Selvmnom jeg kan mærke, at den der lidt mutte følelse stadig er i min krop, lettede det rigtig meget at få grædt ud. Så måske er mit budskab til jer faktisk, at man skal give sig selv lov til at tage en tudetur? Det er i hvert fald en befriende følelse bagefter.

Det endte i hvert fald med, jeg fik lettet mit hjerte tilpas meget til, at jeg kunne have en helt fantastisk aften til min venindes fødselsdagsfest og grine på en måde, der kom helt nede fra maven. 

God søndag venner – og husk at det er okay ikke altid at være okay!

Kram

– Kat <3

 

2 kommentarer

  • Laura Nielsen

    Jeg har det tit såden at jeg bliver ked af det ober jeg ikke ved hvad det er.. Så synes det fedt du skriver om og fortæller det at det er okay! Du hjælper mig virkelig meget ❤️tak for dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nem, lækker og SUND aftensmad