"Du er asocial"

Bump på vejen…

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19669771/?claim=fkzdvs9xdxu”>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Lige nu befinder jeg mig i Tyskland – nærmere bestemt Neumünster – med min dejlige kæreste. Vi kom i går aftes og skal faktisk allerede hjem i dag. Oh well… Turen var gratis for mig, da min kæreste er blevet inviteret herned som influencer med en “plus-one”, så jeg tager gerne imod. Jep, det er mig, det evige vedhæng 😉

Vejen herned kørte nu ikke helt efter planen, for med et punkteret dæk og et smut forbi en automekaniker, måtte vi sande, at vi i hvert blev tre timer forsinkede og ikke kunne nå at få så meget ud af kære Tyskland i går, med en ankomsttid, der sagde 21.30…

Vi aftalte i stedet, at vi ville stå tidligt op i dag, så han kunne redigere og jeg kunne udforske hotellets fitnessrum (læs: de to motionscykler, der sikkert er). 5.30 står vi troligt op kommer i tøjet, og jeg vralter søvndrukkent ned til det såkaldte “fitnessrum” kun for at finde ud af, lortet først åbner kl. 9…

Men hey! Det betød, jeg kunne nå lige at tjekke ind hos jer og give en lille update! Nu vil jeg komme i tøjet, inden jeg skal ned og plyndre morgenmadsbuffetten (dagens højdepunkt) og udforske Tysklands mange finurligheder.

Desuden skal jeg lige tjekke, om det her bloglovin (en funktion, der gør det muligt at “abonnere” på min blog – ganske gratis – lidt ligesom man gør med en youtube) virker, så jeg smider lige et link ind og håber på, I har lyst til at klikke på det! <3

Kram

– Kat <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Du er asocial"