Bump på vejen...

Lidt om at være tilstede

 

De seneste par dage har jeg tilbragt i Tyskland med min bedre halvdel, og det har været SÅ hyggeligt! Vi slog et smut forbi det hyggeligste Designer Outlet i Neumünster. Seriøst, I burde onde jer selv at tage derhen. Alene stemningen er grund nok til at tage derned – i hvert fald hvis man godt kan lide jul! Jeg kom helt i julestemning, selvom der næsten er en måned til december… Too soon? Det synes min kæreste også, men gaderne lyste så fredfyldt op, man kunne dufte grantræerne, og julepynten smøg sig i gavlerne på en måde, der gjorde det umuligt ikke at nynne “Last Christmas” og “Bjældeklang” sagligt for sig selv…

Det var egentlig slet ikke det, jeg ville skrive om… Jeg ville skrive om det her med at være nærværende. Da jeg slentrede ned gennem Neumünsters gader, med en træt og ikke særlig shopping-oplagt kæreste ved med min side kunne jeg ikke lade være med at tænke på min mor og hvor meget, hun ville hygge sig med at gå rundt sådan et sted.

Da min kæreste for 10. gang spurgte, om jeg ikke snart var færdig med at kigge i butikker, kunne jeg ikke lade være med at kigge lettere opgivende på ham og mumle noget i stil med: “Min mor ville have elsket at gå rundt med mig, jeg skal have hende med herned en dag”. Min kæreste kiggede på mig, lettere undrende og spurgte forsigtigt, om jeg ikke ville synes, det ville være kedeligt at vlogge samme tur to gange. Mit ansigtsudtryk må have været lettere uforstående, for han supplerede hurtigt med: “du kan jo ikke finde ud af at tage på sådanne ture uden at filme det”, og det slog mig, at han havde ret…

 

 

Jeg er generelt rigtig dårlig til at slappe af og koble fra. Hvis jeg ikke laver et eller andet produktivt, får jeg dårlig samvittighed. Jeg sidder altid med den der “jeg burde udrette noget”-følelse. Måske bunder det i, at jeg fra barns ben har lært, at hvis man vil noget, skal man kæmpe for det… Det har jeg måske taget lige bogstaveligt nok 😉

Det betyder dog også, at jeg har rigtig svært ved at være tilstede i nuet, især efter jeg er begyndt at tjene lidt penge på det her sociale medie-ræs. Jeg tror mange kender det her med, at man gerne vil dokumentere på diverse medier, når man laver et eller andet. Sådan har jeg det i ekstrem grad. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været ude og spise med en ven eller veninde eller haft en shoppingtur med min mor, uden at skulle dokumentere det på kamera. Det har taget så meget af min opmærksomhed, det her med at sørge for at få “de perfekte shots” og lave ting, der er “gode til vloggen”.

Min kærestes kommentar fik mig til at indse, at jeg skal blive bedre til at være mentalt til stede… Lægge telefonen væk, tage nogle vlog-frie dage og huske på at tilbringe tid med mine mennesker uden for min skærm.

Det bliver mit mål for det nye år! Hvem er med mig?

Kram

 

Kat♥

1 kommentar

  • Laura Nielsen

    Det er en rigtig god ide! Man skal huske sig selv og ikke altid være på sin mobil ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bump på vejen...