Hver for sig

Jeg har sagt op | Ugen der gik

 

Min uge har været stressende. Sådan virkelig. Der er sket en millard ting, store som små, og overskuddet til at skrible det hele ned har været mere eller mindre ikke-eksisterende. Jeg tror måske, jeg har haft brug for at bearbejde ugens begivenheder lidt for mig selv, inden jeg delte dem med internettet… Anyways, I får lige et overordnet recap af “ugen, der gik”.

 

  • Jeg har sagt mit arbejde i Fitness World op. I know, efter fire år i koncernen føles det som enden på en era, men jeg står ved min beslutning, selvom det ikke helt er gået op for mig endnu.
  • Jeg har ligget vandret mht. eksamenslæsning, og et tre måneders langt forløb med praktik, skriftlig opgave og en efterfølgende mundtlig eksamen satte et punktum ved det projekt, der siden september har fyldt mere eller mindre alle kroge i min bevidsthed.
  • Jeg har fejret halvårsdag med min kæreste. Cringe, bevares, men vi hyggede os med det, og det var så rart bare at være hos hinanden efter over en uge hver for sig
  • Jeg har rundet 7000 abonnenter på youtube, hvilket for mig føles helt vildt vanvittigt. Jovist, mange har langt flere, men alene det at vide, at tusindvis af mennesker følger med i din lille verden, er fuldstændig crazy.
  • Jeg har gjort mig et godt køb, og selvom jeg må indrømme, at jeg er modstander af Black Friday og den materialistiske tilgang til denne. Dog endte jeg med at gøre et røverkøb på en ting, jeg alligevel skulle have smidt penge efter meget snart… Man vil trods alt gerne spare, hvor man kan, ikke?

Anyways, det var det bedste ved min uge 🙂 Hvad har det bedste været ved din?

-Kram

Kat♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hver for sig