Endelig overstået...

En typisk træningsuge – hvordan ser den ud?

Jeg får dagligt spørgsmål, både på min youtubekanal og på min Instagram, omkring hvordan en typisk træningsuge ser ud for mig, og jeg tænkte, det var på tide at give jer svaret 😉

Jeg træner måske mere end gennemsnittet, men med det sagt er det vigtigt for mig at understrege, at jeg selvfølgelig også har dage, hvor jeg ender i sengen med en pizzabakke i skødet i stedet for nede i fitnesscentret, som jeg ellers havde planlagt… Man er vel menneske, haha.

Dog er træning langt fra noget, jeg ser som værende en pligt. Jeg er en af de der irriterende typer, der rent faktisk godt kan lide at træne og bliver helt høj i låget af det (ja, den det irriterende person, I ved).

Nå, det var det der træningssplit, vi kom fra… En typisk træningsuge for mig ser ca. således ud (med forbehold for ændringer alt efter livets gang 😉):

Dag 1: Ben og booty

Dag 2: Ryg og skulder 

Dag 3: Arme, mave og evt. lidt bryst

Dag 4: Ben og booty

Dag 5: Ryg og skulder 

Dag 6: Arme, mave og evt. lidt bryst 

Jeg har en (indimellem to) hviledage om ugen, alt efter hvor det lige passer ind i min hverdag. Min træning er, som I nok kan fornemme, styrketræningsbaseret, dog med 20 min cardio efter hvert styrkepas. Det kan enten være på løbebåndet, hvor jeg går med en stigning, på crosstrainer, på stepmaskinen… Alt efter, hvad jeg lige føler for på den pågældende dag.

Jeg har ikke et fast program, jeg følger. Jeg laver de øvelser, jeg har lyst til. Nogen ville måske mene, at man ville få bedre resultater ved en mere struktureret træningsplan, men så finder jeg det bare ikke nært så sjovt… Træning SKAL være sjovt, ellers gider jeg ikke, haha.

Hvordan ser en typisk træningsuge ud for jer?

Kram

Kat♥

2 kommentarer

 • Karoline

  Min typiske træningsuge ligner faktisk din ret meget. Kunne fx være:

  Mandag: Ben + mave
  Tirsdag: Ryg + biceps
  Onsdag: Ben + mave
  Torsdag: Skulder, bryst, triceps
  Fredag: Pause
  Lørdag: Ben + mave
  Søndag: Ryg + biceps + triceps

  Derudover laver jeg cardio dagligt. For det meste løber jeg 20-25 om morgenen, men det kan også være 20-25 min. på løbebåndet med 15% stigning og 6-6,5 km/t (det er hårdt!!).

  Det bliver til en del træning, ja! Men jeg hygger mig med det – og får noget socialt ud af at være i det samme center, hvor jeg efterhånden kender mange og har flere, jeg træner med 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Endelig overstået...