En typisk træningsuge - hvordan ser den ud?

Minus på kærlighedskontoen…

Jeg må hellere lige starte med at pointere, at det er fra skønne Caroline Thorsfelt, jeg fik ideen til det her indlæg. Hun skrev noget om en kærlighedsbank i en af hendes seneste instagramopslag, og den tanke var så fin og meningsfuld, at den var nødt til at blive delt… Fortolket af yours truly 😉

Jeg kan godt lide den her ide om, vi har en form for kærlighedskonto i et parforhold. I gode perioder, hvor man har en masse tid til hinanden og får skabt en masse oplevelser sammen, vil den her konto gå i plus. Alt spiller og er harmonisk og lyserødt.

Men… Og det er et stort men, det her. INGEN parforhold er rosenrødt hele tiden. Mit med Sofus er i hvert fald ikke, og jeg tvivler på, at nogen flyver rundt på pinke unicorns hele deres forhold igennem. Det betyder ikke, vi ikke elsker hinanden. Det betyder ikke, vi er uvenner eller har det dårligt sammen. Lad mig sætte det op for jer, skal jeg ikke? Altså:

Den seneste måned har været enorm travl. Skole, arbejde, videoer på youtube 25 dage i streg og en træning, der skulle passes ved siden af. Sofus´skema har ligeledes været presset, og det har været svært at få tid til hinanden. Når vi så endelig har siddet sammen derhjemme, har den ene skulle arbejde, den anden skrive noget på en opgave, vasketøjet skulle ordnes, møder skulle holdes… Vi er ligesom bare gået forbi hinanden hele december måned. Det betyder ikke, at kærligheden mellem os fejler noget! Det betyder, vi har været nødt til at “hæve” fra vores kærlighedskonto uden at være i stand til at finde tid og mulighed for at “sætte noget ind” igen. Forstår I, hvad jeg mener? Det har været hårdt for os begge to. En ting er at savne sin kæreste; en anden ting er at savne sin kæreste, selvom han sidder i samme rum. Andre, der kan nikke genkendende til dette?

Jeg vendte hele den her kærlighedskonto-metafor med min bedre halvdel, og vi blev enige om, at den faktisk er rigtig fin at bruge. Man bliver ligesom opmærksom på, at det er nødvendigt at tage sig tid til at sætte lidt overskud ind på kontoen, når man kan mærke, man er på vej i et minus. Personligt synes jeg, det er et rigtig fint “system”, hvis man kan tillade sig at kalde det det, at bruge, da det gør en (i hvert fald mig) bevidst omkring dette. Jeg havde ikke selv set sådan på det, før jeg hurtigt læste det hos Caroline, og for mig giver det bare SÅ meget mening.

Nu glæder jeg mig endnu mere til at se min kæreste på søndag efter at have undværet ham i næsten en uge 🙂

Brug det hvis I lyster!

Kram

Kat♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En typisk træningsuge - hvordan ser den ud?