Minus på kærlighedskontoen...

2018 – Hvad skete der?

Jeg hopper med på vognen af bloggere, der reflekterer over årets gang, fordi #mainstream I ved 💁‍♀️

2018 har på mange måder været et fuldstændig vanvittigt år, og det går først rigtigt op for mig hvor meget, der egentlig er sket, mens jeg sidder her og skribler dette ned…

Året startede mildest talt dårligt. Jeg havde haft en øv-periode i sidste halvdel af 2017, og jeg havde mistet personer og bånd, der betød alt for mig. Min overspisning fyldte virkelig meget, og jeg havde taget næsten 10 kg på i løbet af ganske få måneder. Jeg havde det hverken godt indeni eller udenpå, og jeg følte mig rigtig ensom i Storkøbenhavn med de fleste af mine venner og hele min familie på Fyn. Grundet de føromtalte relationer, brugte jeg min første tid i hovedstaden på at pendle frem og tilbage mellem Sydfyn og mit nye hjem, og det blev derfor rigtig svært at knytte relationer i “mit nye liv”.

Da de relationer sluttede, måtte jeg indse, at jeg var nødt til at give min nye omgangskreds en chance. Jeg havde ingen grund til at pendle sådan frem og tilbage længere, og langsomt begyndte jeg da også at lukke folk ind. Den beslutning blev kickstarten til et af de bedste år i mit liv, som blandt andet har budt på:

  • Min søde kæreste. Alle odds var imod os, men vi kastede os ud på dybt vand, og det viste sig at være den bedste beslutning nogensinde 
  • Mit første guldtuben. En fuldstændig sindssyg aften, jeg aldrig glemmer. Det var så surrealistisk at opleve folk, der hev og skreg efter mig og ville have min autograf. Jeg kan stadig ikke forstå det. Det var også mega fedt at møde så mange med-youtubere. De er jo skide søde hele bundtet 
  • Tre rejser og en smuttur til Tyskland. Min rejselyst er blevet plejet, og 2019 bliver kun vildere, bare vent 😉
  • Mit første meet up! Tak til alle jer, der kom – særligt tak til Sofie og Emma for hhv. Pepsi Max og lækre cookies
  • En flytning til København fra Albertslund. Amager har mit hjerte, og jeg er SÅ taknemmlig for, jeg fik et kollegieværelse der
  • En masse skønne venskaber, jeg ved, varer ved. Både kollegaer og studiekammerater, der har vist sig at skulle vinde en helt særlig plads i mit hjerte 
  • En opsigelse fra Fitness World; efter 4 år i koncernen valgte jeg at sige min receptioniststilling op – jeg har stadig ikke helt forstået det
  • Opstart af den her blog. For nogle år siden bloggede jeg en del, men måtte stoppe grundet mangel på tid og motivationen. Sidstnævnte er tilbage, og jeg er vild med det!
  • Jeg er blevet “bonusmoster” til verdens skønneste dreng. Min søde folkeskole veninde er blevet mor, og jeg er så stolt både af hende og ham 

Hvad er det bedste, der er sket for dig i 2018?

Kram 

Kat♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Minus på kærlighedskontoen...