Super simpel proteinis - icecream gone healthy

Jeg vil væk…

Det er på det her tidspunkt af året, jeg føler den største trang til at flyve om på den anden side af jorden, kender I det? Heldigvis har jeg en del rejser at se frem til i år, og jeg glæder mig til at skulle dele dem med jer 😉

Jeg er virkelig blevet en traveler by heart, efter jeg er blevet kærester med Sofus. Bevares, det er jo altid rart at komme ned under varmere himmelstrøg, men den der konstante lyst til at pakke en rygsæk og opleve hele verden vokser i mig dag for dag. Ikke kun på den der “jeg trænger til varme og ferie” kind og way… Mere på den der “jeg vil suge så meget af alle verdenshjørner til mig”-måde, som mange i min omgangskreds ikke helt forstår. Jeg tænker på at rejse mere eller mindre hele tiden, og min googlehistorik ville vidne om det samme, hvis I tjekkede…

Du ved virkelig, du er rejselysten når:

 • Du altid er flad… Hver gang, du har fået sparet op, bruger du pengene på at rejse 
 • Den fedeste følelse i verden er følelsen af at have bestilt en flybillet 
 • Din liste over steder, du gerne vil besøge, bliver længere og længe jo mere, du rejser
 • Lufthavne er dit absolut yndlingssted, fordi de vidner om, du skal afsted 
 • Du deltager i ALLE konkurrencer, der har et eller andet med rejser at gøre
 • Du indimellem føler dig mere hjemme, når du er ude at rejse 
 • Du bonder med alle, der har det på samme måde… Ikke, Camilla? 😘

Hvem kan nikke genkendende til det?

Kram 

Kat♥

8 kommentarer

 • Hanne

  SÅ SANDT!
  Mit største problem er, at finde nogen der vil være med til at rejse rundt – eller bruge pengene på det. Og alligevel fraråder de samme mennesker mig at rejse alene. Doesn’t make sense.
  Min “to see” liste består bl.a. af Barcelona, New York og Niagara Falls.
  “Jeg er afhængig af at rejse”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Travel is the only thing you but that males you richer 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Nielsen

  Jeg elsker at følge med i det du oplever ogb glæder mig derfor os til at følge dig når du skal ud og rejse🌿😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig mig mig! Hørt hørt hørt! Dejligt at du har en del rejser at se frem til – det hjælper som regel lidt på det 😀 Bare det var mig! Rejselyst er efterhånden blevet en hverdagsting og lige nu er der ingen rejser på programmet hos os – æv bøv, håber det vender haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrineabsalonsen

   Dejligt jeg ikke er alene!
   Ja, det gør det altså bare nemmere! Håber det vender❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Lykke

  Hej søde Kathrine 😊
  Først og fremmest vil jeg bare sige, at jeg elsker at følge med – både her, på insta og youtube! Keep up the good work 👏🏻❤️
  Jeg ville lige høre om du evt har en travel-bucketlist? ✈️
  Mange hilsner fra Nadia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrineabsalonsen

   Årh, tusind tak! Ja, det har jeg.. Burde jeg dele den med jer, synes du?❤️✈️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Super simpel proteinis - icecream gone healthy