HVAD FANDEN ER "HJEM" EGENTLIG?

Jeg hører ikke til nogen steder

Dramatisk titel, jovist – men der er sgu noget om snakken.

Jeg får næsten dagligt spørgsmål omkring min måde at spise på. Er jeg vegetar, oh hvorfor spiser jeg så fisk, og hvorfor spiste jeg and juleaften?

Egentlig forstår jeg jer godt, men det gør mig egentlig også lidt træt i hovedet, at man har behov for at give alle et label.

For at opsummere, til de af jer, der sidder og tænker “hvad snakker kvinden om?”: til hverdag spiser jeg meget vegetarisk. Hvis jeg laver mad selv, er det uden kød, og 9 ud af 10 gange er det også det, valget falder på, når jeg er ude og spise.

Dog går jeg ikke rundt og kalder mig selv for “vegetar”. Jeg spiser gerne sushi, og juleaften spiste jeg som nævnt også and. Hvis lysten til en stor, fed cheeseburger skulle opstå, afslår jeg heller ikke, at jeg spiser sådan en…

Jeg er ikke rigtig noget. Tilhører ingen kostreligion. Jeg spiser primært kødfrit pga. miljøet og pga. dyrevelfærd.

Jeg synes, vi skal passe på vores dejlige planet, og kødproduktion er sgu ikke optimalt, hvis man har det som mål.

Vegetarerne vil ikke rigtig have mig, og kødspiserne synes, jeg er underlig.

Personligt er jeg fuldstændig ligeglad med, hvordan andre spiser. Jeg kunne aldrig finde på at dømme hverken veganere, vegetarer eller kødspisere. Så længe man er bevidst om konsekvenserne ved ens valg, kan jeg ikke se noget som helst problem i det.

Så jeg vil fortsætte med at svæve i det uvisse, ulabelbare land og koncentrere mig om mit eget…

Har I lignende erfaringer, eller er jeg den eneste?

Kram 

Kat♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HVAD FANDEN ER "HJEM" EGENTLIG?