Følg mig her: https://bloggersdelight.dk/follow/246309

Jeg er født og opvokset i en lille flække uden for den dejlige, sydfynske by, Svendborg, men immigrerede til det københavnske i den spæde start af mine 20’ere. Her sker altså bare lidt mere her, ikke sandt? 😉

Jeg tog min gymnasielle uddannelse på Nyborg Gymnasium, og i stedet for at vælge den gængse vej som alle mine jævnaldrende, valgte jeg at kaste mig ud i en engelsksproget ungdomsuddannelse, bedre kendt som International Baccalaureate. I 2014 kunne jeg kalde mig nyudklækket student, og jeg valgte at tage to sabbatår, før jeg gav mig i kast med min videregående uddannelse. Valget faldt, efter lang tids overvejen, på en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Det første år tog jeg som E-læringsstuderende på Ankerhus i Sorø, men måtte derefter sande, at storbyen trak noget så forfærdeligt i mig. Desuden blev det en anelse ensomt at sidde helt alene hjemme og læse på lille Fyn.

Jeg blev overflyttet til Københavns Professionshøjskole i 2017 og har boet her lige siden.

Sideløbende med mit studie har jeg min elskede youtubekanal, en dejlig kæreste, et job i Fitness World, en stor kærlighed til styrketræning og sundhed generelt og nu sørme også en blog.

Velkommen til!

– Katrine <3

Katrineabsalonsen@outlook.dk